Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Πάμε θέατρο;

Σιγά σιγά φτιάχνει ο καιρός αλλά εσύ δεν ξέρεις που να εκμεταλλευτείς τον ελεύθερο χρόνο σου; Θέλεις να δεις κάποιο θέατρο αλλά δεν θες να πληρώσεις πολλά; Τότε οι παρακάτω προτάσεις νομίζω θα σε ενδιαφέρουν.

Ο δήμος Ιλίου διοργανώνει ένα πλήθος παραστάσεων για μικρούς και μεγάλους για τους δυο επόμενους μήνες. Και το πιο σημαντικό…. είναι δωρεάν.
  • Το Σαββάτο και την Κυριακή 2 και 3 Φεβρουαρίου αντίστοιχα διοργανώνει την θεατρική παράσταση «Κι εσείς... Βότκα Μολότοφ, κύριε Τσέχωφ;» του Άντον Τσέχωφ σε σκηνοθεσία Μπαντούνα Σταμάτη στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» και ώρα 8.30 μ.μ

  • Την Κυριακή 10/2 παρουσιάζει το παιδικό θέατρο  «Το Μαγικό Ταξίδι της Ευγενίας» στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» και ώρα 5.00 μ.μ.

  • Από τη Δεύτερα 11/2 έως την Παρασκευή 15/2 διοργανώνει την θεατρική παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» και ώρα 8.00  μμ

  • Το Σάββατο 16/2 παρουσιάζει την θεατρική παράσταση “Οδυσσέα γύρισε σπίτι” του Ι. Καμπανέλλη στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» και ώρα 8.00  μμ

  • Την Κυριακή 24/2 παρουσιάζει την παιδική παράσταση  «Η ξεχασιάρα Μέλισσα» στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» και ώρα 11.00 π.μ

  • Την Κυριακή 31/3 επαναλαμβάνεται η παρουσίαση του παιδικού θεάτρου  «Το Μαγικό Ταξίδι της Ευγενίας» στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» και ώρα 5.00 μ.μ. 

4 σχόλια:

  1. MΠΡΑΒΟ ΕΥΑΖΕΛΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ....

    vicky siamanta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΙΝΑ ΜΟΥ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΗ ΑΓΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ , ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘEI ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ Lina. Πολύ σημαντικές οι πληροφορίες σου για τις δωρεάν θεατρικές παραστάσεις. Πρότεινα και σε άλλες φίλες μου να τις παρακολουθήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή