Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Vodafone 1+1

Το 1+1 είναι ένα πρόγραμμα που παρέχεται από την εταιρεία Vodafone σε συνεργασία με τις εταιρείες Odeon Cinemas, Ster Cinemas, Fanatics Pizza Deliveries & Food Services Ltd, Allou, Velti και Sephora Μαρινόπουλος.


Προσφορές & εξαργύρωση

1.  Με το 1+1 όλοι οι συνδρομητές Vodafone, (ιδιώτες και εταιρείες, συμβολαίου και  καρτοκινητής) μπορούν να επωφεληθούν των παρακάτω προσφορών:
Α) Της αγοράς δύο εισιτηρίων στην τιμή του ενός (ήτοι 50% έκπτωση στα δύο εισιτήρια) σε οποιονδήποτε κινηματογράφο Odeon και Ster. Η προσφορά αυτή ισχύει για προβολές κατά τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη κάθε βδομάδας. Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές των κινηματογράφων και ισχύει με την αγορά ενός εισιτηρίου σε πλήρη τιμή.  Εξαιρούνται οι αργίες, οι θέσεις που διατιμώνται διαφορετικά από την κανονική τιμή και οι ταινίες 3D.
 Β) τη δυνατότητα να αγοράσουν μια πίτσα και να πάρουν την δεύτερη δωρεάν και ένα αναψυκτικό  των 330ml δωρεάν (ήτοι 50% έκπτωση στις δύο πίτσες και δώρο ένα αναψυκτικό) για διανομή από  οποιοδήποτε από τα καταστήματα Pizza FAN. Η προσφορά για την πίτσα ισχύει για κάθε μέρα της βδομάδας και για κάθε πίτσα. Η δεύτερη πίτσα, η δωρεάν, πρέπει να είναι ίσης ή μικρότερης αξίας από την πρώτη Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές και ισχύει με την αγορά μιας πίτσας σε πλήρη τιμή.
Γ) τη δυνατότητα να αγοράσουν ένα ημερήσιο πάσο Allou Day Pass και να πάρουν τo δεύτερο δωρεάν (ήτοι 50% έκπτωση στα Allou Day Passes). Η προσφορά αυτή ισχύει κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή και δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές. Εξαιρούνται οι αργίες.
 Δ) τη δυνατότητα να αγοράσουν ένα προϊόν Sephora ή Priorities και να πάρουν άλλο ένα προϊόν Sephora ή Priorities δωρεάν. Η προσφορά αυτή ισχύει κάθε Δευτέρα έως Τετάρτη και δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές. Η προσφορά ισχύει μόνο για μόνο τα προϊόντα μάρκας Sephora και Priorities (εξαιρουμένων των παλετών make up Sephora). Το δωρεάν προϊόν θα πρέπει να είναι ίσης ή μικρότερης αξίας από το προϊόν που αγοράστηκε και δεν είναι ανάγκη να είναι το ίδιο με το αγορασμένο προϊόν. Αν ο πελάτης έχει αγοράσει παραπάνω από ένα προϊόν τότε το δωρεάν προϊόν θα είναι ίσης ή μικρότερης αξίας από το φθηνότερο προϊόν που θα αναγράφεται στην απόδειξη.


2. Για να επωφεληθούν των προσφορών του «1+1», οι συνδρομητές Vodafone θα πρέπει να στείλουν μια συγκεκριμένη λέξη με SMS στον πενταψήφιο αριθμό 54646. Οι λέξεις  έχουν ως εξής:
Α) για το «1+1» στο σινεμά (είτε Odeon είτε Ster) η λέξη είναι CINEMA
Β) για το «1+1» στην Pizza FAN, η λέξη είναι PIZZA.
Γ) για το «1+1» στο Allou! Fun Park, η λέξη είναι FUN
Δ) για το «1+1» στα Sephora, η λέξη είναι SEPHORA

Πηγή:
http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10342

2 σχόλια: